Hannover szelet recept:
40dkg liszt
25dkg margarin
8db tojás
20dkg porcukor
30dkg kristálycukor
30dkg darált dió
2ek. rum
10 dkg tortabevonó étcsoki
kevés tej
Elkészítés:A lisztből, a margarinból,2 egész tojásból,a porcukorból kevés tejjel tésztát gyúrunk.Dupla késfokvastagságúra nyújtjuk,lassú tűzön félig megsütjük.A kristálycukrot elhabarjuk a 6 tojássárgájával,2 evőkanál rummal,a darált dióval,és gőz fölött kavarva besűrítjük.Levéve a tűzről hozzáadjuk a 6 tojásfehérje keményre vert habját.Rákenjük a tésztára,és lassú tűzön egészen megsütjük.Kihűlés után bevonjuk csokimázzal.
Elkészítési idő:50 perc
Tanácsok:Tetejét diszíthetjük apró színes tortadarával.